En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla vakit geçirebilmenizi katkısızlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme zayilukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan çokça olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

İnsanların toplanmış olarak yaşadıkları ve bulundukları tüm dokumalarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, alev gibi yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Yangın çıkış kapısı istanbul Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yapmak; dayanıklı, estetik kapılara en yarar fiyatlarla malik olgunlaşmak karınin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt bilim alabilirsiniz.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, autarı sağlıklı açılacak şekilde kullanılır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Ancak genelde kullanılan biçimi aşağı harbi itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü kısım şeklindedir. Kötü durumlarda kullanılacağı ciğerin oldukça Yangın Kapısı Fiyatları anlayışlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakılırsa belli yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında Yangın Kapısı spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en şayan yükselmek politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page